Shahrazad Lebanese Dining Lounge & Bar

2025-01-24 395 浏览
今日去咗一间中环嘅黎巴嫩餐厅食lunch 店舖装修充满着异国风情。一入门口已经闻到一种好特别嘅香气。令人感觉暂时逃离咗繁嚣嘅都市。好似去咗旅行咁。食物质素亦都唔错👍🏻摆盘精致。味道好新奇,但系系好食𠮶种。第一次食黎巴嫩菜。感觉唔错。Daily SoupSALADTabouleh / Fattoush羽衣甘篮/蔬菜沙律MEZZEHummus beetroot/ Mutabal/ Falafel红菜头鹰嘴豆蓉/烟熏茄子乳酪Pita bread basket /Spinach fetta Borek阿拉伯薄面包/菠棠酥饼MAINFish Sayadieh炖盲曹鱼柳Grilled Beef Skewers炭烧牛肉串All Main Served with Vermicelli RiceDESSERTHibiscus cream caramel洛衶花焦糖糕
Daily Soup

SALAD