2023-06-11 609 浏览
呢间嘢食完唔Gur嘅程度令我的起心肝写咗我第一篇食评,要俾大家知道有期望食好少少嘅就唔好嚟☄️☄️- - - - -- - - - - 首先本身订呢间系见到OpenRice上面啲食评相大大个靓盆摆到靓一靓,各种牛肉摆晒牌仔清晰标明,至少你一睇就知你食紧乜;但上到嚟果阵系一个个黑色吉x家方盒形盆摆唔同嘅肉,但又唔同你讲边样打边样;落单嘅QR code网入面又冇图,所以你系会食到一头雾水🙃- - - - -- - - - - 味道方面好多肉都偏咸,连我朋友食开重口味都开声话食到喉咙「确确」地🙊唯一好啲嘅系薄切牛舌、杂菌同小食一口豆腐,但系薄切牛舌系可以细块过五蚊银🤏- - - - -- - - - - 抱歉冇图为证但果刻系庆祝朋友生日我唔想太破坏气氛挑剔嘢食厚切牛舌要特别讲一吓,佢切到好似Lego咁嘅长条形,第一旧食落口系完全咬唔开💥,好在唔大块所以夹硬成旧吞落肚;到第二块谂住较剪剪开会易食啲,个较剪竟然剪唔开!!!😱要好用力较好角度先慢慢剪到,但佢剪其他嘢系冇问题🥲- - - - - 一路食果阵左右枱嘅客人都不停有嘢需要店员,感觉唔系佢哋态度有问题,而系服务流
- - - - -
落单嘅QR code网入面又冇图,所以你系会食到一头雾水🙃
抱歉冇图为证但果刻系庆祝朋友生日我唔想太破坏气氛挑剔嘢食
- - - - -
一路食果阵左右枱嘅客人都不停有嘢需要店员,感觉唔系佢哋态度有问题,而系服务流程/食物问题🙈