2019-08-05
同女友在朗豪坊睇戏后,女友话想食意大利嘢,我竟然醒起雅兰有间连锁意大利餐厅,于是一齐去试试坐低后,睇左阵餐牌,二人餐都有几款,终于我俩拣左$318嘅Pasta & pizza holic set,一次过佢嘅意粉同薄饼落单可扫一扫qr code,颇方便法式芝士洋葱汤-几得意,有一块芝士多士浸在汤中,完全吸收洋葱汤的味道,所以味道也很好特浓南瓜粟米忌廉汤-睇落已经觉得很浓很滑,饮落更是顺滑无比香草鸡肉凯撒沙律-虽然只有半份,但都颇多,鸡肉软滑,蔬菜新鲜清爽,个沙律酱带点芝士味,整体配搭好正意式薄切三文鱼忌廉芝士卷-忌廉芝士本身味不太浓,而三文鱼味浓,反而两者非常夹,再加少少香草提鲜,同蟹子增加口感,层次更丰富芝士烟肉带子忌廉意粉- 芝士粉很多,所以很香,带子淋滑,仲有裙带,非常清爽,有芦荀令成个清新哂芝士牛油果烤鸡披萨-10寸 size好适合两个人,唔太多亦唔太少,牛油果同烤鸡好夹,再配些少罗靭酱,更好味Mango & orange juice - 芒果味同橙味也很出,配合得宜,相得益彰水果茶-红茶味浓,但没有遮盖水果的味道,而且甜味不太浓反而令水果味更出,更有层次感南非白酒- 跟餐只是加
落单可扫一扫qr code,颇方便
特浓南瓜粟米忌廉汤-睇落已经觉得很浓很滑,饮落更是顺滑无比
南非白酒- 跟餐只是加$12,平民嘅高级享受,比较fruity,好易入口