2022-12-14
天气突然冻咗咁多去食暖野暖下胃当然系最好不过🥶 西环呢个地方集烤鱼鸡煲串烧 重啱晒有唔同要求嘅朋友一齐 唔使争🤣👍🏻呢度有鸡煲套餐同烤鱼套餐选择多人嘅话仲可以叫海陆大丰盛餐 鸡煲烤鱼两样有齐😍话晒今日天气咁冻 就一致同意试咗鸡煲套餐先☺️我哋拣咗药膳花雕鸡煲(半只)🐔汤底一啲都冇令我哋失望 超浓郁嘅药膳味 就咁饮汤都好滋补又鲜甜 食完成个人当堂温暖晒 非常推介冬天食😋再配搭埋啲鸡 好快就入味 鸡肉肉质又嫩滑 食到停唔到口🤤实在唔想浪费个汤底 我哋另外再加配咗啲牛肉同埋丸类打边炉 好和味😋套餐仲包埋小食两款同串烧六串😄小食我哋选择咗鸡软骨同埋瑞士汁鸡翼推介鸡软骨 炸得好香口好松脆 👍🏻瑞士汁鸡翼都好入味 份量又大 小食绝对唔小🤣串烧就拣咗牛肉,鸡肉,羊肉,猪腩肉,台湾肠,韭菜😋除咗鸡煲之外 串烧都做到好出色 全部都做到好入味 味道拿捏得好 唔会太咸又唔会太淡😊最特别推介系鸡肉 都系滑又香 值得一试环境方面可能比较隐蔽 喺商场入面但餐厅环境宽敞 有大萤幕可以睇电视睇波🥳气氛几好 值得推介 🤩4号烤吧 (西环)西环卑路乍街116-122号联康新楼1楼A号舖
呢度有鸡煲套餐同烤鱼套餐选择
套餐仲包埋小食两款同串烧六串😄
小食我哋选择咗鸡软骨同埋瑞士汁鸡翼
推介鸡软骨 炸得好香口好松脆 👍🏻
瑞士汁鸡翼都好入味 份量又大 小食绝对唔小🤣
串烧就拣咗牛肉,鸡肉,羊肉,猪腩肉,台湾肠,韭菜😋
最特别推介系鸡肉 都系滑又香 值得一试
环境方面可能比较隐蔽 喺商场入面
但餐厅环境宽敞 有大萤幕可以睇电视睇波🥳
气氛几好 值得推介 🤩
4号烤吧 (西环)
西环卑路乍街116-122号联康新楼1楼A号舖