2020-01-27 403 浏览
下午时段仲系要拎筹排队等位,大概等左三个字,坐系一人位都几好,唔洗搭枱,不过等餐同饮品又系有啲耐,证明系新鲜整既,但如果赶时间食就唔建议黎了。其实我本身order肉酱意粉,但佢落错单俾错左我,虽然想食前者但听闻后者都唔错,又见佢员工做到踢晒脚,只系同佢confirm系咪落错左order废事计错我数,照食啦!又真系唔错既,只蛋搞混同汁同意粉比例岩岩好,又有啲菇同烟肉食下,系个好完美既日式卡邦尼意粉。杯饮品应该系mocha类我唔记得叫咩,中规中矩,咖啡类系ucc饮如果有得弹都几失败下。虽然有人等位但佢都唔会强逼赶人走,食完睇下手机慢慢饮埋个咖啡先走,总之算系个接近完美既下午。啲甜品好似都唔少人叫,仲有个肉酱意粉食唔到,下次睇下有冇机会再试。

温泉蛋卡邦尼意粉

温泉蛋卡邦尼意粉