月尾啦~又系时候食番餐好既慰劳吓自己🤗又想食烧肉、又想食火锅,又想食刺身!点拣好?一于嚟哩间一喜‧烧肉啦😆一次过满足晒!多重既享受😍我地拣咗:「乐放题」,中间价位$388,食足90分钟,食物上菜速度好快,火炉够猛火,一定够晒时间食😘食物方面有好多,哩个套餐可以食到美国等选和牛、美国入口牛肉、日本黑豚肉、任食三文鱼刺身、火锅海鲜、炸物,应有尽有‼️🌟每款肉都有盐酱、味噌、辛味酱汁、原味可供选择,我地比较喜欢盐酱,更能突出牛既鲜味!味噌充满咸香味,肉味更浓郁😋✨美国SRF金标和牛寿喜烧锅和牛既雪花分布好平均,肉质软嫩,牛味香浓,配上甜甜既寿喜烧锅,更香~仲有冬菇、金菇、菜,好新鲜👍🏻😍✨美国特选和牛牛肩脊肉烧和牛牛肩脊肉绝对系一流既做法,牛肩脊肉味道较浓郁,油脂充分发挥出作用,令和牛更香,更多肉汁,食落更香嫩🤗✨美国特选和牛一口牛更有口感,中间充满肉汁,粉嫩粉嫩既肉质好软嫩,牛味更浓!✨美国牛板键牛板键既油脂分布靓到好似大板石一样平均,有咬口却保持多汁嫩滑,牛味丰富浓郁🥰✨牛仔骨大大件牛仔骨,肉质超嫩,肥肉较多,烧牛仔骨令肉油脂充份发挥,外焦内嫩滑,入口即融!牛味极浓!😍😍👍🏻✨紫菜玉子饭简

我地拣咗:「乐放题」,中间价位$388,食足90分钟,食物上菜速度好快,火炉够猛火,一定够晒时间食😘食物方面有好多,哩个套餐可以食到美国等选和牛、美国入口牛肉、日本黑豚肉、任食三文鱼刺身火锅海鲜、炸物,应有尽有‼️

✨美国SRF金标和牛寿喜烧锅

✨美国特选和牛牛肩脊肉

✨美国特选和牛一口牛
更有口感,中间充满肉汁,粉嫩粉嫩既肉质好软嫩,牛味更浓!

✨美国牛板键

✨牛仔骨

✨紫菜玉子饭
简单既组合,配上极鲜既美味🥰温泉蛋极香,伴饭一流,配上靓烧肉,非常满足😍👍🏻

✨日本豚肉:厚切黑豚腩肉、黑豚梅肉、黑豚肉眼
三款黑豚肉都好高质,食落外焦脆,肉质却很嫩,富有弹性,一啲都唔干柴,肉质一啲都唔会靭,好香油脂😋👍🏻

✨三文鱼刺身
满满油脂香,切得好靓,啖啖鲜甜,好滑😍任食三文鱼真系好满足🥰

✨牛油广岛蚝
一客4只,每只都饱满多汁,蚝味香浓,啖啖鲜味,配上牛油更香😋😋😋

✨盐烧牛油带子
带子一客3粒,烧带子简直一流,弹牙鲜甜,牛油好香😋😋😋

✨墨鱼仔
大大粒,饱满多汁,食落好香口,仲好新鲜😍

🌟出面仲有关东煮、新鲜沙律、甜品、雪糕等食物🤗真系好丰富😋

2024-03-28
用餐时段