沙姜鸡-例牌 💰58鸡肉滑到一夹起就脱骨🤤但完全唔嚡唔韧,相反仲几嫩吓👍🏻酱汁方面,沙姜有一种好特别嘅味道,食落同闻落都极度开胃🤤川亭𠮶汁系100%做到呢个效果,外卖一打开𠮶盖,直头香味炸弹咁爆发出嚟❤️相比起部分店舖嘅沙姜鸡系另外俾个酱你蘸,佢系成个沙姜汁半浸住啲鸡🐓啲汁亦都有一定嘅稠度,可以挂喺啲鸡上面😋真系会一旧接一旧咁食😹服务嚟讲,我系外卖试唔出环境就偷望咗一眼,好似有啲窄,不过唔肯定总结补充:越打越饿🫠好想食食物:🌕🌕🌕🌖🌑环境:外卖店不适用服务:网上落单不适用语言:广东话是次消费地址:湾仔联发街13号庄士敦大楼地下C2号舖#食后感 #饮食分享 #香港饮食 #foodiehk #hongkongfoodie #hkigfood #hkeats #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodblog #香港美食 #hkfood #hkfoodblogger#我烧饮食实录#我烧SHOULDTRY#我烧SHOULDTRY湾仔是次食评基于当天体验,如有出入请见谅
沙姜鸡-例牌 💰58
鸡肉滑到一夹起就脱骨🤤但完全唔嚡唔韧,相反仲几嫩吓👍🏻

服务嚟讲,我系外卖试唔出
环境就偷望咗一眼,好似有啲窄,不过唔肯定

总结补充:越打越饿🫠好想食

湾仔联发街13号庄士敦大楼地下C2号舖

#我烧饮食实录
#我烧SHOULDTRY
#我烧SHOULDTRY湾仔

是次食评基于当天体验,如有出入请见谅
沙姜鸡例牌
2023-07-07
15 分钟 (外卖自取)
午餐
沙姜鸡例牌