2024-06-11
阿爷搬咗舖去尖沙咀,今日朋友再带我去食宵夜,2100后免加一,加20就饮品任饮。鱼缸人面有好多活海鲜,睇见都想食。食物种类依然好多,有炖汤,佢好贴心有个火煲住,刺身拼盘(只要like & share就会有),鸡煲,海鲜盘,之后就可以追加其他食物。炖汤好有住家感觉,贴心地有小火炉,清甜可口,keep住都热。另一小火锅炉就上鸡煲,鸡件非常入味香口,一爆炒就好香。刺身拼盘,有希灵鱼,北寄贝,虾,同爽脆海蜇,食物都好新鲜。食完鸡煲就左个换海鲜汤火锅,再上海鲜拼盘同一次既手切肥牛。海鲜盘有弹牙龙虾,膏蟹,海虾等,全部都好新鲜,应该就系鱼缸入面个d😃之后可以追加指定海鲜同安格斯牛肉,每次落单亦好快上菜,海鲜推介活鲍鱼同蟹,食到好饱咁抱住个肚走