2020-11-15 343 浏览
今次同一大班机友嚟到元朗食鸡煲,有招牌魔鬼辣鸡煲,可选大中小辣🌶️仲有养生系列嘅药膳醉鸡煲、胡椒猪肚鸡煲同椰子鸡煲✨隔离枱拣咗大辣鸡煲🌶️ 🌶️ 🌶️佢地食哂谭仔大辣之人🥵试咗一小啖, 已经辣到我跳起+打嗝😳我地枱就拣咗养生胡椒猪肚鸡煲😙汤鸡煲嚟咖,胡椒煲煲吓都浸出胡椒辣味,开胃得嚟唔会辣到飞起。🍗鸡肉都几大份,同埋唔会好韧,煲耐咗都仲咬到🤣🥩是日精选:澳洲手切肥牛 入口即溶,好高质嘅牛!🥩极品安格斯雪花肥牛 $288 脂肪比例超均匀der🛎️即炸黄金响铃 $38 店员见我地有选择困难症, 向我地推荐即叫即炸响铃!不得了!超大个响铃,同一盒买返屋企打边炉个D完全2个Level,放落煲度渌嘅时候,有炸炸声,因为即炸响铃仲有啲油喺里面,放落滚水度就炸炸声🤪超正🍮纸豆腐 $28 我喺Menu见到纸豆腐先咖!上枱时纸豆腐喺圈埋咁几特别🤪隔离枱都好好奇,店员话一渌就食得,渌一渌就变软,食落比腐皮厚啲,🧆极上牛筋丸 $68一份8粒 哗!牛筋丸超弹牙,弹牙到我地要叫多一碟😂🧀牛肉芝心丸 $48 半份4粒 好少可食到牛丸喺芝心🧀🥟手工白菜饺 $38 渌熟后,个皮变得好透明,够哂大旧😝.环境方面枱底位置比较少,对

🍗鸡肉都几大份,同埋唔会好韧,煲耐咗都仲咬到🤣

🥩是日精选:澳洲手切肥牛 入口即溶,好高质嘅牛!
🥩极品安格斯雪花肥牛 $288 脂肪比例超均匀der
即炸响铃

纸豆腐

🧀牛肉芝心丸 $48 半份4粒 好少可食到牛丸喺芝心🧀
🥟手工白菜饺 $38 渌熟后,个皮变得好透明,够哂大旧😝
环境方面枱底位置比较少,对脚唔喺几伸得直, 每枱之间有透明胶隔开都OK。
因为一大班人关系所以无咩点影到相,部份照片由朋友们提供😙
即炸响铃