2021-12-07 54 浏览
好耐冇食鸡煲放题, 餐厅喺筲箕湾新开嘅形荟。上到去啱啱7点开始人流多,好彩座位都几多而且濶落。装潢中式风简洁风,有自助饮品同甜品区🍦食完鸡煲就可以用QR code落单好方便,最钟意每样都可以按数量去落单,两个人可以每样试两件两粒,食匀好多唔同种类嘅食物!赞👍👍👍  【美馔B 鸡煲海鲜放题套餐】美国SRF黑毛和牛,任饮任食两小时 (星期一至四 $288/ 星期五六日 $308)19:30前离座成人 $268首先点左鸡煲嘅辣度,我地拣左中辣,酱汁超香嘅鸡件配上特多配料包括香蒜、洋葱同猪皮等!🔥鸡煲滚起左,后店员会立即炒几下,香气扑鼻!鸡肉鲜嫩,麻辣味香浓!酱汁包住啖啖鸡肉刺激味蕾!麻度辣度均匀,大约有半只鸡嘅份量!食完就可以拣!汤!底!进入打边炉嘅状态🔥🔥🔥 🥣汤底有好多选择,我地拣左姬松茸益菌鸳鸯锅拼花胶胡椒猪肚锅,姬松茸清甜材料十足!花胶胡椒猪肚简直系健康之选!🦑 🦐🐙今次边炉主打海鲜 - 跟餐有海鲜盛盘,包括有花蟹、鲍鱼、吊桶、带子、鲩鱼片同蚌,样样都新鲜弹牙!术其花蟹特别出色!🍣加左$38就可任食十几种刺身,三文鱼、带子、北寄贝、甜虾、蝾螺等,样样都新鲜甜美!个人认为值得加! 🥩美

🥩美国SRF黑毛和牛,牛肉味香浓煮完都好软嫩,肥瘦均匀油脂甘香,推介!

🍡手打丸有黑松露虾丸、蟹籽墨鱼丸、梅菜猪肉丸,爽口弹牙各有特色!

🥬蔬菜盘吸收左姫松茸汤超香甜好味!
🍜最惊喜同我真系煮左嘅-出前一丁!

整体好满意,甜品仲有movenpick,系性价比极高嘅选择!
  • 美馔B鸡煲海鲜放题套餐
  • 姬松茸益菌鸳鸯锅