2023-12-13
前排见天气凉凉地想去打边炉,系旺角揾到呢间---🌟阿爷八鲜锅🌟见佢有个河鲜海鲜难煲火锅放题好吸引,仲可以食2个半钟,满足晒火锅、鸡煲,仲要系放题嘅欲望,仲有我最爱食嘅海鲜,劲吸引!而且地点方便,约朋友黎聚会都好方便👍🏻._.🌟/ 2.5小时河鲜海鲜难煲样样齐火锅放题 /🌟波士顿龙虾 (芝士/椒盐)套餐仲会有波士顿龙虾,大大只,可以拣芝士味或椒盐味,两只味都好吸引,我地拣咗椒盐,炸到劲香脆,啲壳脆到好易咬开,完全系啖啖肉,劲正!食完仲可以再加,好抵食😳·🐥 | 鸡煲 | 🐥(泰式酸辣鸡煲 /韩式芝土鸡煲 /四川麻辣鸡煲)之后就到鸡煲,鸡煲有三口款味拣,我就拣咗四川麻辣,但少辣过过口瘾,鸡件砌件易食,全部都好入味,惹味得黎又过瘾·🦀 | 新鲜河鲜 | 🦀食完鸡煲就可以开始食火锅,有特式汤底可选,火锅配料选择多,火锅放题仲要有海鲜可拣,好抵食👍🏻我哋大爱海鲜,所以大部分都拣咗海鲜,当然打边炉点少得牛肉,仲点咗啲牛肉同虾滑✨️·🦐 | 新升级霸王海鲜盘 (严选食材 ) | 🦐(越南大虎虾、澳洲大龙虾、苏格兰圣子、苏格兰大元贝、台山奄仔蟹、新鲜鲍鱼)呢个海鲜盘系劲新鲜,啲海鲜新鲜到仲识郁架😍奄仔蟹
._.
🌟/ 2.5小时河鲜海鲜难煲样样齐火锅放题 /🌟
波士顿龙虾 (芝士/椒盐)
🐥 | 鸡煲 | 🐥
(泰式酸辣鸡煲 /韩式芝土鸡煲 /
四川麻辣鸡煲)
🦀 | 新鲜河鲜 | 🦀
🦐 | 新升级霸王海鲜盘 (严选食材 ) | 🦐
呢个海鲜盘系劲新鲜,啲海鲜新鲜到仲识郁架😍奄仔蟹大只多肉又多膏,好赞嘅海鲜盘👍🏻
🍲 | 时令炖汤 | 🍲
一黎到仲会有成壶炖汤饮,仲会有火烘住,热辣辣饮
🧃| +$20 升级任饮 |🧃
食咁多嘢真系好需要饮野,饮品+$20可以升级任饮,落单时点完店员就会拎埋俾你,劲方便
._.