2015-08-11 2178 浏览
明知BLT食物卡路里极高,但每隔一段时间,总会受不住诱惑,要黎痛痛快快食一餐!BLT,令我心甘情愿乖乖排队等...一路排队,一路睇餐牌,未食先兴奋...首先,必点Strawberry Milkshake,甜到入心入肺!甜得黎,有淡淡士多啤梨清香及牛奶味!心矿神怡,饮一啖,心情即时靓晒!比食朱古力更有效!因为我唔食牛肉,所以每次都点Pork "Canton Road"猪肉汉堡:这个猪肉汉堡,有点日本的风味!包包烘得刚刚好,上碟时仍然暖暖的,外脆内软。猪肉片切得好薄好薄,虽然都几"干"无肉汁,但系配搭埋少少酸多多甜既梅酱汁,同埋新鲜紫洋葱带来一点点辛辣的口味,实在无敌!又香口又惹味!BLT Burger Combo:朋友话呢个汉堡既肉好Juicy,切D酸瓜配埋一齐食,超好味!Vidalia Onion Ring:真材实料的洋葱圈,洋葱"肉厚",又香又甜,超香口超热气,但仍然忍唔住食晒!

BLT,令我心甘情愿乖乖排队等...
一路排队,一路睇餐牌,未食先兴奋...

Berry Me (Milkshake)
Pork ''Canton Road''
BLT Burger Combo:
BLT Burger Combo
Vidalia Onion Ring:
Vidalia Onion Ring
Berry Me (Milkshake)
Pork ''Canton Road''
BLT Burger Combo