今日有1个钟时间lunch hr , 去左浸会医院隔离建新中心揾食• 一落楼梯即刻俾呢间似靓靓酒吧吸引左入面坐满哂客谂全睇个外观会系食西餐贵野啦,点个望望个menu ,完全唔贵,$45-$70 , 又有得食扒,又有饭面拣一人俾左个bar枱我坐, 入面仲有2部大电视可以睇波, 环境唔错。太肚饿啦,叫左个是日精选: 茄子鱼柳饭个卖相唔算好靓,但咪道唔错, 仲包埋餐汤,系中汤黎既, 同埋热饮,我叫左至爱既奶茶!!估唔到个奶茶唔系平日既奶精茶, 系英式红茶,奶系另上既,自己中意加几多就几多作为一个快食午餐都叫经济又实惠!最值得一赞既系侍应好有礼貌,只系向后望左一阵,其实唔系叫野,即刻有贴心侍应问有咩可以帮到你唔会等极都无人应。另外上菜速度够快。唔怕等好耐要赶住食。 食完饭仲有时间慢慢叹杯奶茶下次要试下d 扒餐先,见其他人个扒都几好食
一落楼梯即刻俾呢间似靓靓酒吧吸引左
入面坐满哂客

太肚饿啦,叫左个是日精选: 茄子鱼柳饭
作为一个快食午餐都叫经济又实惠!

最值得一赞既系侍应好有礼貌,只系向后望左一阵,
其实唔系叫野,即刻有贴心侍应问有咩可以帮到你

下次要试下d 扒餐先,见其他人个扒都几好食

茄子🍆鱼柳饭