2017-07-03 398 浏览
第一次黎到呢间cafe,见到有超级多games玩!由于我哋啲人未到齐,我哋打咗一阵麻雀仔,好细粒好cute🙈。我叫咗杯桂花soda茶,跟餐+$6,个桂花阵味好清新,又够冻,饮落系透心凉🤤。之后到齐人就开始嗌野食。我叫咗个烧汁鸡扒意粉$98。其实都等咗一阵,我都体谅佢哋个厨房太细可能一次过煮会慢所以冇催到,加上个staff见我哋闷闷哋仲介绍咗啲games比我哋玩,几贴心!最后玩到都唔记得啲时间,咁啲野食就到。鸡扒炸得几脆,又唔会好干,岩岩好!个意粉不过不失,有啲蒜味几香,同个汁几夹!重头戏紧系个rainbow la!我哋带个friend黎庆祝就系想佢试下rainbow shot! 平时个啲$400几一set,佢依到带蛋糕加$50切饼费就送一人一杯,抵到烂!佢系我哋面前倒仲要冲得超靓😍我哋系咁影相之际个staff同我哋讲,但佢唔好饮嫁㖞。真系好难饮🙈 中间就好啲系有啲橙汁味。但咁靓都抵哂啦👍🏻

rainbow  shot
rainbow  shot