2009-08-18
劲唔掂>>>>订位𠮶阵巴巴闭>0< 大口话无28围都可能比唔晒个彩云厅我 仲话个厅最多可以摆30围 迫到爆啰''''''' 仲话想拆台 ??点律师证婚注册呀!!!签纸𠮶阵头顶盏射灯够晒照~劲晒~~ 连宣誓词都睇唔到嚟读呀~ 时间安排又唔好; 翅未食完就吹你主人家敬酒 连MC都睇唔过眼叫佢拖慢啲....经理/部长唔掂 连班''狗屎''伙记仲贱 企喺尾𠮶几围位爆粗 超赶收工 未到11点甜品都上埋 又吹你去送客 呢世人呢次真系输经验 过来人𠮶啲都话唔掂 化妆师都比佢哋搅到赶晒食物除咗够热(快上快食)绝无出色 钱就收到过晒火 一般几位加位有走散 但加咗4围13个人收足你$330/位 但我加咗4个素食$220/位 又唔见佢拉上补下减番𠮶围11位总之结婚嘅朋友 香港地大把酒楼 千奇千奇唔好拣呢间啰 ==__=='''
订位𠮶阵巴巴闭>0< 大口话无28围都可能比唔晒个彩云厅我