🔸榴梿软雪糕筒🍦DAMA出名食纯素雪糕,今日就有杨枝甘露,橙味乳酪同榴梿拣。朋友作为榴梿嘅fans,试左佢个雪糕🍦四个字: 真材实料!榴梿味劲浓,食落真系好似食紧一大嚿新鲜雪冻咗嘅榴梿!🔸杨枝甘露雪糕杯🥭朋友拣左雪糕筒,我就拣左呢个新既雪糕杯,雪糕既质地系硬身啲,好浓郁芒果味,食到芒果粒粒,好味😋🔸和风沙律百页豆腐配淮山拌面🍱+ 火龙果海盐杏仁奶盖乌龙茶$88拌面用便当盒装住,好有日式感觉,配料有蕃茄仔、青豆同百页豆腐,配上酸甜的冷面汁,清新开胃。火龙果系DAMA嘅招牌生果之一,啲颜色整出黎好靓杏仁奶盖饮落好浓厚好creamy,细细嗒真啲会饮到海盐嘅微咸。一饮落口就饮到满满嘅火龙果肉,真系真材实料,乌龙茶系后面余蕴先慢慢散发出黎。🔸日式麻酱烤豆腐卷🌯+ 火龙果凤梨沙冰$88素食健康Wrap,入面都包左几多菜、牛油果粒同蕃茄仔,都几够饱。沙冰好啱我口味,如果就咁饮火龙果会偏甜同太单调,但配上酸may may嘅凤梨,就恰到好处。而且佢个沙冰系打到好似绵绵冰甘,夏天饮真系好消暑。
🔸榴梿软雪糕筒🍦

🔸杨枝甘露雪糕杯🥭