餐厅: 元気寿司 (青衣城2)
资讯:

2019-04-08 255 浏览
摆设不变自己太耐冇黎元气,上次见系火车送餐已经觉得新奇,原来宜家已经全部电子化,之前都仲可以用IPad落单, 宜家冇左,要用自己手机扫嘅QR code, 但都几好方便易用其实好怀念回转个感觉,可以慢慢拣,钟意就攞,虽然有时会浪费,但睇住转个感觉真的不错。但亦欣赏嘅火车送餐,因为又快又准。 而且有声音提示你取完要帮火车回归电子化后,上菜速度都非常快,亦可能因为较为夜晚关系冇乜人。见一共上中下3条路轨,上及中路轨最常用,下路轨有遮板,最后我见到如薯条等易散落就会用呢,几细心当然,热汤等还是人手送上的。虽然我唔食生野,但系元气寿司系每1,2月就来,其实儿童之选好多都系我常食,亦因久唔久都会有新既菜单,所以都钟意光顾

摆设不变

电子化后,上菜速度都非常快,亦可能因为较为夜晚关系冇乜人。

当然,热汤等还是人手送上的。

虽然我唔食生野

2019-03-20