2022-09-19 339 浏览
呢间餐厅分有室内同露台户外位置🥰晚上露台户外嘅位置,灯光柔和,非常浪漫有情调,好适合情侣、朋友谈心,而且餐厅嘅食物款式亦非常多晚餐我哋点佐😉✨原盅椰青🥥大头虾冬阴功🌶店舖用佐原只椰青盛装冬阴功汤上,味道比平常嘅冬阴功汤额外带点椰青嘅香味,椰肉鲜甜肉厚,酸辣度适中👍🏻✨泰北椰汁蟹肉伴青瓜平时嘅泰式开胃小食都系酸酸辣辣,而呢款以椰汁为主几嘅小食,非常特别,酱汁入边除咗食到有蟹肉同椰汁之外带仲带有柠檬香叶嘅味道,配搭青瓜一齐食爽甜又清新,非常好𩠌饭👍🏻✨沙嗲牛肉、猪肉串烧 两款串烧嘅肉质都好软淋,即使唔点酱汁都非常够味,特别推荐串烧猪,肉嫩Juicy👍🏻👍🏻✨招牌冬阴功海鲜炒饭炒得够镬气👍🏻👍🏻食前记得加埋青柠汁😍😍味道酸酸甜甜带小小辣,香口又惹味✨White Temple 以水蜜桃🍑同益力多乳酸做主调,带小小荔枝味,属于偏甜嘅Cocktail加上baby pink嘅颜色配紫色玫瑰花冰粒,粉粉嫩嫩非常少女🥰

呢间餐厅分有室内同露台户外位置🥰
晚上露台户外嘅位置,灯光柔和,非常浪漫有情调,
好适合情侣、朋友谈心,而且餐厅嘅食物款式亦非常多

晚餐我哋点佐😉

✨原盅椰青🥥大头虾冬阴功🌶

✨泰北椰汁蟹肉伴青瓜

✨沙嗲牛肉、猪肉串烧

✨招牌冬阴功海鲜炒饭

✨White Temple