2023-07-19
大南街固然多cafe 小店, 但系过多一条街,都有几间特色又舒服既cafe。呢间有2层, 上面个层就行露营射格, 有帐篷, 营灯, 露营櫈等既布置, 好岩打卡影相。·下面个层就用左好多木箱做台櫈, 都好得意, counter 侧边仲有个corner 系放有机零食, nuts ,行环保无包装, 要几多量几多, 冇带容器, 呢度都有纸袋可以装。·呢间仲系pet friendly, 会有少量寄卖既宠物零食同用品。·食物选择都几多, 套餐, 轻食, 甜品都有, 我平日晏就去, 所以就叫左佢地既combo deals:90咖哩虎虾配彼得包 $138(香煎虎虾, 薯仔, 红萝卜, 蕃茄, 西芹, 洋葱, 炸蒜, 彼得包)上面既虎虾真系好大, 仲要煎香左, 食落啖啖肉。·咖哩浓稠, 味道微甜微辣, 易入口, 将咖哩同材料夹系包到, 好好食, 最后忍唔住要用包刮晒黎食。·开心果牛油果奶昔 $52 (套餐可以减$10)职员话每日都会用新鲜既牛油果去打, 饮得出系落足料, 浓郁既口感。·整体环境舒服, 音乐声都唔会过大
都有几间特色又舒服既cafe。
· 下面个层就用左好多木箱做台櫈, 都好得意,
食物选择都几多, 套餐, 轻食, 甜品都有,
我平日晏就去, 所以就叫左佢地既combo deals:
90咖哩虎虾配彼得包 $138
开心果牛油果奶昔 $52 (套餐可以减$10)
整体环境舒服, 音乐声都唔会过大