最近旺角新开咗间露营风火锅店,真系充满住露营元素,啲櫈系露营用既折櫈,连个炉都系用卡式炉,仲有好多露营装备做摆设,真系好似露营紧🤣岩岩开张有个新张优惠套餐,只要like, follow & share FB同IG page就可以以优惠价$680享用!!😍🔸⛺️新张优惠套餐 $680🐔花胶鸡锅(半只)汤底系花胶鸡锅,每日限量20份only!! 因为要熬十几个钟🥹 店员叫我哋饮咗鸡汤先,之后再帮我地将只鸡剪件,然后就可以开始放嘢落去打边炉😝 鸡汤真系好浓郁,仲要真系有好大块花胶,成个汤好浓稠,真材实料👍🏻 完全觉得有满满嘅胶原带白🥹呢个套餐仲有:1. 安格斯牛小排2. 中山脆肉鲩鱼片3. 韭菜鲜肉饺4. 湿炸枝竹5. 黑白无常6. 水晶粉7. 油麦菜8. 秀珍菇9. 莲藕片仲可以送炸馒头!🥤汽水$15/罐真系好丰富,两个人食到好饱🤰🏻安格斯牛小排份量几多,而且牛味浓郁😋 黑白无常系白色嘅墨鱼丸同黑色嘅墨汁墨鱼丸,口感弹牙,入面仲有一粒粒嘅墨鱼肉🤩 水晶粉类似薯粉,比起薯粉再黏啲,好入味🤤非常钟意呢间火锅店,好有特色,而且环境好靓好整洁,好舒适,嘢食都好好食,花胶鸡

🔸
⛺️新张优惠套餐 $680
花胶鸡锅

🐔花胶鸡锅(半只)

呢个套餐仲有:
6. 水晶粉
7. 油麦菜
8. 秀珍菇
9. 莲藕片
仲可以送炸馒头!
🥤汽水$15/罐

安格斯牛小排

炸馒头

非常钟意呢间火锅店,好有特色,而且环境好靓好整洁,好舒适,嘢食都好好食,花胶鸡汤好用心,超级推荐💯
2023-06-02
安格斯牛小排