2019-09-19
数数手指🤲🏻 #小秘书 已经唔知有几多年无上过嚟 #泉章居 食饭喇!以往大排长龙嘅日子,呢晚变得 #水静河飞👉🏻👈🏻 饭店里面大概只有一半嘅食客... 都好🤪我哋再唔使被避食快餐喇😅 呢晚以为可以慢慢叹啦... 点知隔离坐咗成班中佬👱🏻♂️🧔🏼成晚喺度大叫大嘈😖 想饮酒啫,可以落bar㗎... 真系好想走过去问佢哋嘈够未😅🤣不过为咗保持仪态,我忍佢哋🤪 话哂呢晚系 #老大 嘅生日饭。我哋成班大胃王,5个人居然叫咗个 #6人餐 再加个 #冬瓜盅,咪以为会食唔哂呀,最后都清得七七八八🤩 #小秘书 就最欣赏 #霸王鸡 上面嘅 #葱☺️ 咁当然只 #鸡🐣都做得好出色啦,鸡肉好滑又唔会太生、系咸左少少啰😉 个 #冬瓜盅 就大到无论,我哋几乎每个人饮咗三四碗都未食晒😅 不过唔紧要啦... 夏天食多啲 #冬瓜 #消暑 呀嘛。至于其他 #𩠌菜,#梅菜蒸鲩鱼、#京都焗肉排、同 #豉油王煎虾 都ok㗎☺️ 其实 #小秘书 都几钟意食 #中菜 㗎,大家有兴趣嘅话,迟啲再约我嚟食 #冬瓜盅 啦😋