2014-02-24 3287 浏览
系阿利水食完韩式午餐~唔经唔觉..都行左几个钟~见另一半系咁fing脚..知佢好攰啦反正咁岩系LCX范围~就去"BO-LO'GNE"食个tea休息下食店海景座位环境好好~望住个海特别心旷神恰+RelaxAfternoon Tea有Single Cake Set($55)/Double Cake Set($99)选择我地点Double Cake Set~我要cake set..另一半要toast set多士配"英式红茶"热烘烘多士好香~未黎得切想试一口..另一半已经极速消灭(呜!)"Tiramisu"..配"柠檬益力多"(非指定饮品需+$)用蛋糕层包围..口感较干硬~中间软软芝士馅料带有咖啡香味道都算ok~而Cake Set有13款蛋糕选择~蓝莓挞都好吸引另外..杯饮品酸酸甜甜非常开胃^^整体食物及服务都唔错~服务员工作有效率+有礼貌
食店海景座位环境好好~望住个海特别心旷神恰+Relax
多士配"英式红茶"
用蛋糕层包围..口感较干硬~中间软软芝士馅料带有咖啡香
另外..杯饮品酸酸甜甜非常开胃^^