2024-03-18
难得有半日空档,要慰劳一下自己,同朋友一齐食好嘢!今次我地拣左海之恋呢间牛牛火锅,牛牛火锅有几间分店,我地拣海之恋呢间,贪佢够就脚,又有靓海景🥰 视觉同味觉都有好享受🥰识拣一定拣LV3 😂 LV3已经食到特级靓靓澳洲和牛、澳洲黑安格斯。仲包埋清酒、红、白酒任饮。最开心就系一人一锅,2个人每人一个汤底,可以试多啲唔同嘅味道。啱晒贪心嘅我。平时放题贵价食材未必有得翻点,但呢度真系任你点,我地order好多靓牛,澳洲和牛、牛小排,加加埋埋食左十碟😂😂高质素嘅靓和牛,油脂分布均匀,放入锅几秒就食得,入口即溶,油脂香,肉嫩。 真系食到停唔到口。除左靓和牛,羊肉,黑毛猪等,仲有海鲜、小食。 推介有榴连炸弹,一啖咬落去啲榴连蓉爆晒出嚟! 劲足料。自助区选择都非常之多,火锅食物种类好多,午餐肉墨鱼丸泰式虾饼都有。健康嘅秋葵、虫草花、云耳。都系我最爱🥰🥰蔬菜款式多,连贵价嘅羽衣甘蓝都有😍应有尽有。热食仲有我最爱嘅麻辣鸭血,仲有肥美肉厚嘅日式鳗鱼。真系超有水准! 仲有好多款饮品,雪糕雪条任食。最后我仲食左条童年回忆橙宝作结尾😂happy ending 😂款式多到食唔晒! 下次会再去挑战😂顺带一提,门口有个
今次我地拣左海之恋呢间牛牛火锅,
识拣一定拣LV3 😂
最开心就系一人一锅,2个人每人一个汤底,
可以试多啲唔同嘅味道。啱晒贪心嘅我。
平时放题贵价食材未必有得翻点,
但呢度真系任你点,我地order好多靓牛,
澳洲和牛、牛小排,加加埋埋食左十碟😂😂
蔬菜款式多,连贵价嘅羽衣甘蓝都有😍应有尽有。
仲有好多款饮品,雪糕雪条任食。
款式多到食唔晒! 下次会再去挑战😂
顺带一提,门口有个打卡区,有和服俾大家影相。
不过提提大家食饱先慢慢着啦!
我𠮶日就系见到太开心,唔小心影咗好耐。
搞到差啲唔时间食哈哈哈!