餐厅: 燒肉男
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-05-21 4165 浏览
今次又去左食烧肉🥩呢间放题套餐分别有五个价位今次我哋食嘅系第二贵嘅Set D有足足128款食品可以叫甜品仲有movenpick雪糕🍦会先上一大盘牛肉、海鲜咁啱5月做紧优惠 仲送埋甲罗烧🦀🔸Set D 尊 烧肉放题 $708/位Set D包含128款食物,包括有鸡肉、豚肉、刺身、澳州和牛、日本和牛等等,仲可以免费畅饮各款酒精饮品🔸鸡肉鸡肉主要有六款,包括鸡柳、鸡翼、鸡软骨、鸡髀肉、鸡皮同埋鸡肾,其中最出色嘅就系鸡翼!烧到外脆内软真系超正!🔸 猪肉同样有六款,住部都好新鲜,色泽好靓,我最钟意就系杜洛克梅猪爽肉,肥瘦好平均,烧完之后油脂味好香🤤🔸海鲜Set D可以食哂咁多款海鲜,真系好正😋其中牛油广岛蚝同埋海虾最好味,蚝肉肥美滑溜,海虾鲜甜弹牙😋🔸牛肉Set D可以食到两款高质和牛,分别系A5日本黑毛🐄和牛三角同埋M7和牛腹心肉。有除此之外仲有十多款唔同部位嘅牛肉选择。M7和牛腹心肉食落牛味香浓好juicy!A5日本黑毛和牛三角嘅油脂分布好靓,食落油脂感好丰富!不停Encore食A5牛😆🔸刺身Set D一共有三款刺身可追加,分别系🦐赤虾、三文鱼同埋🐙八爪鱼,刺身好新鲜,同埋都好厚肉,相当有诚
今次又去左食烧肉🥩
呢间放题套餐分别有五个价位
今次我哋食嘅系第二贵嘅Set D
有足足128款食品可以叫
甜品仲有movenpick雪糕🍦
会先上一大盘牛肉、海鲜
咁啱5月做紧优惠 仲送埋甲罗烧🦀

🔸Set D 尊 烧肉放题 $708/位

🔸鸡肉

🔸 猪肉

🔸海鲜

🔸牛肉

🔸刺身
Set D一共有三款刺身可追加,分别系🦐赤虾、三文鱼同埋🐙八爪鱼,刺身好新鲜,同埋都好厚肉,相当有诚意

🔸蔬菜
Set D有多达十多款嘅🥬蔬果,我最钟意就系牛油粟米🌽同🧈牛油金菇,食咗咁多肉再食吓蔬菜中和吓都几好。

🔸小食
小食有三十几款,真系拣到眼花撩乱!无论系沙律炸物,或者系饭类面类都任君选择。

🔸甜品
种类款式都唔少!有6款口味movenpick雪糕,其中最钟意Tiramisu同埋Creme brûlée味🍦拣完雪糕,仲可以叫职员整成香蕉新地,当中加左唔少生果。亦可即场order牛角窝夫!雪柜有木槺布甸🍮、奶冻、生果等等自取。
2023-05-14