2019-11-14
早排去开佐敦果面做嘢,无意中发现有间装修好靓!成餐西餐厅咁但原来系食煲仔饭嘅餐厅😂望落价钱又唔贵,同班同事又想坐耐少少可以倾多阵,所以就拣咗呢间食Lunch🍽✨芥菜排骨煲✨食落有好香嘅胡乱味!排骨炆得好嫩👍🏻啲肉吸收哂汤汁嘅精华,食落啖啖肉☺️就算空口食都唔会觉得咸,调味做得啱啱好🤤✨手工黄金面✨好特别嘅一款小食!其实系将佢哋自家出品嘅空心面炸起佢制作而成!新鲜即叫即炸,咬落暖暖哋!卜卜脆😋配埋个糖醋汁,酸酸甜甜真系超级开胃‼️✨煎海鲳鱼✨呢款鱼嘅菜式相信都系呢间餐厅嘅招牌菜之一👍🏻煎落好香口,鱼肉嘅肉质十分嫩滑,不过个人就觉得最好都系配返啲饭或空心面食会好啲,因为如果空口食会有点咸☺️之后叫返个主食,佢哋嘅招牌菜式之一,✨鲍鱼XO酱捞空心面✨呢款捞面个面底真系好好好好食呀😍食落带点烟韧,就咁望佢外表咁幼身嘅面,估唔到煮出嚟系咁嘅口感👍🏻个XO酱真系好好食,鲜味十足,一啲都唔味精!食完唔会口干,果然真材实料💕一餐又唔贵又好食又坐得舒服嘅中餐厅而家真系越嚟越买少见少!呢间本人觉得绝对系诚意推介🥰一定会再有下次‼️
✨芥菜排骨煲✨
✨手工黄金面✨
✨煎海鲳鱼✨
之后叫返个主食,佢哋嘅招牌菜式之一,
✨鲍鱼XO酱捞空心面✨
呢款捞面个面底真系好好好好食呀😍