2024-06-01 1532 浏览
奥海城2期1楼大食代今日开幕都有请嘉宾到场助庆😯、整间FoodCrout换然一新环境装置同以往较为有特色🤔靓好多、分别都有室外地方宽敞空气清新😚、同时一边食嘢一边可以望到维多利亚港的海景😍、室内系以柔和色调木系装置、四处以特式羽毛、花草围绕、坐著感觉舒适我觉得都唔错!.都有13间不同国家环球美食选择、都唔需要北上已经食到好嘢🤭、每一间都有不同嘅美食拣、同时每间餐厅由营养师计算低卡餐单适合各位顾客😯、而加又想出街食又怕肥腻唔健康、又可以Keep Fit大食代就可以做到、为融入环保概念全部员工制服采用环保物料、餐具用嘅全面都系用蚝壳餐具配合澳海城环保理念及厨余回收!.泰雅海南鸡饭呢一款采用二斤半海南鸡而做外皮色泽金黄、食到入口油脂丰富肉质鲜味而腍嫩😋、店家系用咗高汤慢火煮后、之后再丢入冰水中冰镇令到鸡皮Q弹爽口、鸡肉完全去埋骨食得方便、佢嘅鸡油饭粒粒口感好香油味😚、配埋自家制泰沾酱令到味道独特又美味好食!.泰式烧猪颈肉饭呢一款烧猪颈用卖相都几好🤤、烧猪颈肉上面放咗金黄香粒、入口口感爽脆散发炭烧香味😚、再沾吓自家制酸辣酱汁更加惹味😋开胃!.串八重量级汉堡天津饭 整碗汉堡天津饭卖相都几好🤔、

泰雅
海南鸡饭

泰式烧猪颈肉饭
呢一款烧猪颈用卖相都几好🤤、
串八
重量级汉堡天津饭

整碗汉堡天津饭卖相都几好🤔、用咗特选肉汁口感丰富汉堡扒、入口整件汉堡腍嫩味道十足😋、配埋滑蛋湿润嫩滑包里鸡丝蟹柳啖啖口感、食埋粒粒饭食恰恰好!
冲绳二段料理
冲绳狮莎冬甩

呢一间过江龙日式冬甩卖相都好吸引😍、一共有8款味道有:抹茶、58%黑朱古力、豆乳牛奶黄豆、海盐焦糖、黑白朱古力、士多啤梨、阿华田、紫薯等,每一款各有特式又吸引🤤、食到入口香脆内软绵啖啖口感、

每一款配上不同配料令到每一啖都有唔道口感😚、即叫即炸、5-10分钟就有得食😋!
*4个以上仲有优惠*
2024-05-30