2016-09-17 88 浏览
又到weekend high tea时间啦😁😁 今日朋友带左我去上环high tea,Bauhinnia新出既tea set水准唔错喔!餐厅唔大,不过好光猛而且好多花花植物同摆设,好靓😍😍成个tea set 用盒子装,分两层,样样都好好味!😋💓不过有几款系我特别钟意👍🏻花生酱朱古力棉花糖最惊喜系个棉花糖,平时d棉花糖烧完入面会溶晒劲林,咬落一pat野,但系依个个口感唔系一般棉花糖咁,咬落好烟韧又唔会好甜,而且个底仲有朱古力酱同花生酱,用饼干点黎食或者就咁食都好好味!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 大虾配泰式酱另个个大虾配泰式酱我都几LIKE💓 只虾够爽口弹牙,加左泰式酱酸酸地又几开胃😉 烟三文鱼青瓜牛角包牛角包烘到香脆,中间夹左烟三文鱼同青瓜,吃落好清新Parma ham 配青瓜Parma ham 既咸香配上青瓜既清爽啱啱好呀!

花生酱朱古力棉花糖

大虾配泰式酱

烟三文鱼青瓜牛角包

牛角包烘到香脆,中间夹左烟三文鱼同青瓜,吃落好清新

Parma ham 配青瓜

Parma ham 既咸香配上青瓜既清爽啱啱好呀!
夏日梦之田园下午茶
下午茶