2024-11-07
为左同友人预早庆生,呢次揾左一间适合打卡,环境又舒服既餐厅,成功制造surprise🤭除左庆祝特别日子,餐厅都几几适合一大伙人gatheringPizza Set $398/两位餐汤|沙律|小食🍄🟫黑松露牛肝菌蘑菇汤汤汁creamy幼滑,好香蘑菌味🤤蒜蓉包点少少点汤食,好惹味🦞法式龙虾海鲜浓汤几香龙虾鲜味,😋仲有青口、蚬肉、龙虾肉等材料,口感丰富🥗兰王蛋素烟肉凯撤沙律蛋味香浓,沙律新鲜爽脆,多士脆卜卜、芝士咸香,拌匀所有食材一齐食,口感好丰富,咸咸香香,好快就俾我地清盘🦐🥖西班牙蒜油大虾配酸种面包 包包烘至外层微脆焦香,内里柔软中略带少许烟韧,仲有好香既橄榄油味😋嗜面包既朋友必食🥴蒜油大虾好大只好香🤤🇲🇽牛面颊墨西哥芝士馅饼 $148馅饼外脆内软,有牛面颊肉、芝士、红黄椒、洋葱等多种材料,口感丰富,配埋酸忌廉同牛油果酱,酸甜清新,中和肉类肥腻感🍍仲夏菠萝梳打 $36酸甜又fresh🌺水果干洛神花茶 $29酸酸地,几开胃清爽,而且利尿降血压、补血养气、调节血脂,好饮又健康🍰焦糖无花果伯爵茶奶盖巴斯克芝士蛋糕(半件) $98字画碟甜品够晒吸睛打卡😍真系好靓,蛋糕食落唔太甜,几香伯爵茶味。
几适合一大伙人gathering
Pizza Set $398/两位
餐汤|沙律|小食
🍄🟫黑松露牛肝菌蘑菇汤
🦞法式龙虾海鲜浓汤
几香龙虾鲜味,😋仲有青口、蚬肉、龙虾肉等材料,口感丰富
🥗兰王蛋素烟肉凯撤沙律
🦐🥖西班牙蒜油大虾配酸种面包
🇲🇽牛面颊墨西哥芝士馅饼 $148
🍍仲夏菠萝梳打 $36
酸甜又fresh
🌺水果干洛神花茶 $29
🍰焦糖无花果伯爵茶奶盖巴斯克芝士蛋糕(半件) $98
字画碟甜品够晒吸睛打卡😍真系好靓,蛋糕食落唔太甜,几香伯爵茶味。职员仲会送我地一张即影即有既相,记住开心既moment ☺️甜品字画碟写字服+影相系几细心既用餐体验