2021-11-06
游船河可以玩到一半肚饿点算好?梗系即刻食 到会谷 嘅美食啦!我哋11点上船,到会谷 准时将我哋嘅食物送到码头!佢哋嘅包装好妥当,而且知道我哋唔会一上船就食嘢,食物兜同食物兜之间有暖贴,保持食物嘅温度。到我哋12点几开嚟食嘅时候,啲食物仲系暖㗎讲吓有乜正嘢:-足十吋巨型海陆空汉堡呢个非常巨型,超级足料:有鱼柳、汉堡扒、生菜、酸瓜,蕃茄等等,真系要七八个share!-P1 洋肠派对拼盘呢个一盘有好多唔同嘅香肠,有辣有唔辣,任君选择,最啱同一班朋友share- P8 蜜糖香烤鸡翼鸡翼大大只,蜜糖味够,小朋友至爱,转眼间就清晒- Q3 炭烧猪颈肉配甜辣鸡酱猪颈肉够肥美,味道浓郁,配埋甜辣酱好惹味- M5 双重芝士卡邦尼烟肉烩意大利面(约2磅装) 呢个都好受小朋友欢迎,酱汁creamy,意粉唔会太淋,唔错!- S4 打冷卤水拼盘配酸辣醋呢个我觉得系必食推介,卤水好够味,而且款式好多,猪肠、卤水蛋同埋红肠都好好食!- 天使与魔鬼一口西多士呢个甜品好味,西多士配棉花糖原来好夹~嚟紧有冇派对啊?可以上网订佢哋嘅到会呀!
讲吓有乜正嘢:
-足十吋巨型海陆空汉堡
-P1 洋肠派对拼盘
- P8 蜜糖香烤鸡翼
鸡翼大大只,蜜糖味够,小朋友至爱,转眼间就清晒
- Q3 炭烧猪颈肉配甜辣鸡酱
猪颈肉够肥美,味道浓郁,配埋甜辣酱好惹味
- M5 双重芝士卡邦尼烟肉烩意大利面(约2磅装)
- S4 打冷卤水拼盘配酸辣醋
- 天使与魔鬼一口西多士
呢个甜品好味,西多士配棉花糖原来好夹~
嚟紧有冇派对啊?可以上网订佢哋嘅到会呀!