2023-06-26 2266 浏览
之前食过一次荃湾店,今次再食就拣咗去旺角店。上次去荃湾店食,非常满意,所以再试,今次再嚟到都系非常满意,强烈推荐朋友一齐食👍🏼👍🏼👍🏼因为本身唔食牛肉,所以平时揾烧肉食都觉得好难揾到抵食又多食物选择嘅店。但呢间$198(会员有第2位半价)嘅午市特选烧肉放题已经有70品,劲多选择,再加上有一盘日本豚/美国牛肉送,所以可以拣日本豚肉,完全唔洗要牛。日本猪烧落味道非常好~食得出好食过平时嘅食开嘅猪肉,同埋好难得地猪肉都有列明唔同部分可以试齐晒。有几款酱汁可以点,都几夹。推荐烧菠萝,咬下去菠萝汁非常甜;吉列炸虾、炸蚝,新鲜整起,非常松脆;蔬菜、肉类质素都很好;烧海鲜上次食过觉得不算特别好食,今次就无落单了。整体环境干净,油烟不大,旺角店灯光比较暗,感觉比较有私隐。店员几有礼貌,收碟好快,服务非常满意,价钱仲好抵,下次会再去