2023-04-04 183 浏览
上星期同个朋友谂紧今日食咩好嘅时候,佢突然send咗Foodie推介给呢间烧虾虾🥰,有得自己夹流水虾好似几过瘾!睇落食物都好丰富好多嘢拣,就决定嚟睇吓系咪真系咁抵食。⋆ • ☁︎ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☁︎ • ⋆ ⋆ • ☁︎ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☁︎ • ⋆ 我哋一嚟到,已经见到个大水缸,入面流水虾成个游泳健将,非常之生猛,少啲耐性都差啲夹唔到佢哋!夹完啲虾烧完之后食落都几好味,只只虾算大只,而且虾肉好弹牙。跟住佢哋啲生蚝睇落都几吸引,超级肥美!另外仲有扇贝、鲍鱼、劲多种唔同嘅海鲜。⋆ • ☁︎ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☁︎ • ⋆ ⋆ • ☁︎ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☁︎ • ⋆ 之后串烧方面有我最钟意食嘅鸡软骨,烟烟韧韧,再去佢个酱料区到自己加啲椒盐粉,一流!最后,估唔到竟然仲有得任饮生啤,呢个真心有惊喜!好少见又比较贵价嘅1664生啤都有🍻