2022-06-29 1207 浏览
身边朋友都钟意食海鲜;又钟意食返d原汁原味嘅海鲜 openrice 睇到呢间餐厅呢间餐厅就book咗3日后嘅6:30;之后佢哋公司职员WS联络我 send埋menu俾我睇,系一个餐乜都有晒的;因为我同朋友都想食埋其他海鲜;我问佢 有冇得加其他嘢?佢话都可以自订menu嘅;好开心吖;自订~当然叫自己同朋友最钟意嘅长脚蟹🦀️、生蚝🦪喇;今次约埋三五知己去食下先;第一次去呢间餐厅;虽然个地方细细;但真系装修得好靓📸️啱晒我哋班钟意打卡嘅人😄一入门口有架钢琴摆系度;个职员话你哋可以随心发挥🎹😅,好在身边有个钢琴家😎系时候发挥佢嘅水准喇🎹r哈哈😄同职员闲聊之下得知原来可以包场的;几好wor~一班朋友聚埋一齐,有得食,有K唱,有琴弹 ,饮下酒so good👍👍 不得不提 佢d服务都好好❤ d职员都好nice️👍👍好喇~大家玩咗一阵 埋位开吃喇同大家简单介绍下我哋食嘅几道𩠌👇
身边朋友都钟意食海鲜;又钟意食返d原汁原味嘅海鲜
不得不提 佢d服务都好好❤ d职员都好nice️👍👍