由资深日值师傅Mihara主理 🌸呢一间精致嘅意日fusion菜位 于湾仔船街 地舖近地铁站 铺面门面非常之有格调 现代风格装修 好有情调💕Trattoria是一种义大利风格的餐饮场所 菜单朴素但丰富 遵循地区和当地食谱🌸 香川县Kagawa region 最好嘅食材融合意大利烹饪手法 做出餐牌上非常有性格 食材高级嘅佳肴🦪今晚接完我最爱的老公放工之后 就去拍拖食饭 近距离见到铁板烧师傅 煮嘢食 非常之互动好有趣 🩷🔸️Neptune's Bounty 🍲由每日新鲜嘅海鲜 加上一个海鲜汤做嘅一个 菜 有煎鲷鱼 日本带子 青口等等 汤底好新鲜海鲜都好新鲜 配上辣椒 橄榄等等 非常适合冬天食🔸️Foie Gras on Garlic Toast鹅肝多士🥖非常之有份量 鹅肝系厚切嘅 由铁板烧师傅 现场 煎嚟食加上用 香橙味嘅意大利黑醋汁 酸酸甜甜 非常开胃 🔸️ 肉酱意粉配温泉蛋🍝好rich & creamy非常饱肚 肉酱嘅咸香加上滑流嘅意粉 仲有藏红花作装饰 非常高级 有肉嘅咸香调 味得非常之好我哋都好享受呢个餐厅嘅服务 风格同情调 仲可以坐户外 好钟意呢一种随性又高级嘅餐厅 啲嘢好好食 好想

🔸️Neptune's Bounty 🍲

🔸️Foie Gras on Garlic Toast
鹅肝多士🥖

🔸️ 肉酱意粉配温泉蛋🍝

我哋都好享受呢个餐厅嘅服务 风格同情调 仲可以坐户外 好钟意呢一种随性又高级嘅餐厅 啲嘢好好食 好想再揾日同老公再嚟拍拖食饭🩷
Foie Gras Toast
Neptune's Bounty