餐厅: 賞茶 (希爾頓中心)
资讯:

2021-03-02 290 浏览
老实讲呢间嘢其实喺咪以店员服务态度差出名定咩,点解可以做得咁鬼差。首先,嗌杯嘢饮可以等左劲耐都未有,同你讲就等5至10分钟,叫你等等,但非繁忙时间一杯普通嘅珍珠奶茶都要整成半个钟,问题系果时唔系多人帮衬架㖞。第二,同店员落单时佢D态度劲差,不断话听唔到(借咗聋耳陈只耳),见我就咁叫咗一杯珍珠奶茶,佢应我果下真喺衰到好似我去同佢乞咁。劲冇礼貌都算,做嘢仲要好懒散,叫咗少冰都系冇少,反而变咗少甜,令到杯野十分之难饮。第三,整好咗饮品唔识叫号叫人黎拎嘢饮架,问前台收银啦又冇反应(又借咗聋耳陈只耳),仲竟然走咗入去后面帮手(其实入去吹水,吹水时只耳突然好返),后面整野饮果班人出得又慢,成间铺咁大冇人可以问吓㗎。结果就系你有你呆等,我有我继续吹水,咁不如你哋唔好打开门口做生意啦,放部自动贩卖机喺到好过啦!

2021-02-26
30 分钟 (外卖自取)