呢间cafe好特别,好似d海边小店咁,好多野食都系放系藤篮上面,好有夏日度假feel😍 好靓,入面装修以橙色为主(可能系配合翻韩国橘子🍊),好chill🥰◽️紫米鳗鱼饭卷$88好特别,个饭卷系紫色ga✨好靓,不过食落其实同普通既饭卷无太大分别,饭卷入面饭相对比较少,入面好多红萝卜,食落好清爽唔会太腻😋◽️ 𝓛𝓸𝓽𝓾𝓼焦糖窝夫$82大爱𝓛𝓸𝓽𝓾𝓼饼既我点会唔叫Lee样呢,个窝夫系即叫即整,所以好酥脆,上面加埋cream 同lotus饼碎,味道超夹😋十分推荐👍🏻◽️ 济州抹茶窝夫$82抹茶味我反而觉得太多Cream ,有点腻,不过个窝夫都系脆口,好食🤣◽️ 济州柑橘乳酪$68好奇特既一杯野,有少少苦味,可能系d柑橘皮🤣如果大家喜欢甘苦味可以试试,我就不推荐了🤣🤣🤣

◽️紫米鳗鱼饭卷$88

◽️ 𝓛𝓸𝓽𝓾𝓼焦糖窝夫$82