2023-10-08 63 浏览
🥡外卖唔想食黎食去都系粥、粉、面 、同饭咁沉闷🥱今次我哋就拣咗买韩国料理外卖返屋企食💯呢间好食仲好抵食😍佰零蚊两个人已经食到饱饱噜✅唔想煮饭嘅时候🤭绝对系我哋外卖好选择👍🇰🇷牛紫菜卷套餐 🌈套餐入面有牛肉紫菜卷🐂紫菜卷馅料都好足料👍而且仲包得好靓仔🥢跟餐仲有两件炸到脆卜卜卜无骨鸡添🔥加埋韩国汤、泡菜同埋饮品😍够晒饱噜🥳▫️牛肉紫菜卷▫️泡菜▫️无骨鸡2件▫️韩国汤品▫️饮品 (我哋+$3转左lotte with coconut jelly)🇰🇷牛肉拌饭 🌈佢哋套餐又抵食又多野食👍所以另一个我哋拣咗韩式牛肉拌饭set🍱牛肉多汁又嫰滑🐂跟你餐一样有埋炸鸡🍗韩国汤🥣同饮品🥤抵食🈯️数爆灯💡▫️韩式牛肉拌饭▫️无骨鸡2件▫️韩国汤品▫️饮品 (我哋+$3转左韩国paldo)

🇰🇷牛紫菜卷套餐

🇰🇷牛肉拌饭

▫️韩式牛肉拌饭
▫️无骨鸡2件
▫️韩国汤品
▫️饮品 (我哋+$3转左韩国paldo)
外卖自取