2021-04-17
🇰🇷韩国肥妹仔🇰🇷推介指数 ❤️❤️❤️❤️🤍LCX有间韩国café,门口大大logo、大玻璃、墙身都有只好可爱嘅肥妹仔见到都好开心。个名趣怪、装修简洁,以为过江龙,原来系本土设计师同朋友合作。店主平时做开电影道具,疫情之下开拓新出路嘅食肆!打开本奇纳百川美食天书(即menu)谜底终于解开,古语有云「海纳百川 有容乃大」,今有「奇纳百川 胃容乃大」!🤣🤣🤣嘢食都有唔少选择,有小食、沙律、薯条、饭卷、炸鸡、汉堡包、定食等等。🍗奇太郎原味炸鸡跟铁板芝士✨啖啖肉炸鸡,原味已经食到有腌制过,够哂味。✨热辣出炉嘅铁板芝士,未上枱已经闻到、食落奶味浓郁。✨炸鸡拉芝令炸鸡又多一款味道,如果芝士份量再多啲就好啦,仲有几旧炸鸡未拉~🍔双重芝士牛肉辣泡菜堡✨除咗主角芝牛堡、配角有薯格、泡菜、腌萝卜、腌芽菜,减轻油腻感,✨质素平稳、包面个肥妹仔晒浓咗。🍹荔枝乌龙茶乌龙茶配合淡淡荔枝香气,感觉清新。总结:-食物 ❤️❤️❤️❤️🤍环境 ❤️❤️❤️❤️❤️服务 ❤️❤️❤️❤️❤️.··餐厅:奇纳百川 (尖沙咀)地址:尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦3楼LCX34号舖
推介指数 ❤️❤️❤️❤️🤍
🍗奇太郎原味炸鸡跟铁板芝士
✨啖啖肉炸鸡,原味已经食到有腌制过,够哂味。
✨热辣出炉嘅铁板芝士,未上枱已经闻到、食落奶味浓郁。
🍔双重芝士牛肉辣泡菜堡
✨质素平稳、包面个肥妹仔晒浓咗。
🍹荔枝乌龙茶
乌龙茶配合淡淡荔枝香气,感觉清新。
总结:-
食物 ❤️❤️❤️❤️🤍
环境 ❤️❤️❤️❤️❤️
服务 ❤️❤️❤️❤️❤️
餐厅:奇纳百川 (尖沙咀)