Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
又挂住韩国🇰🇷,要食啲韩国野安慰自己啦😂今次叫左好几样野😊不过menu 同我之前食既,有啲啲唔同左甘。Lunch 食有优惠,好抵❗️惊喜二重奏·原味炸鸡、美国安格斯肉眼味道:🌕🌕🌕🌕🌗评价:呢个真系惊喜,估唔到喺韩式炸鸡店竟然会有安格斯肉眼扒食,仲要质素有返咁上下。肉眼扒用热石上,保持温度之余又有香味扑鼻,真心有惊喜。原味炸鸡有鸡全翼两件,鸡锤一件,鸡胸一件,Juicy之余亦够晒香口。仲有薯角跟埋,系估你唔到嘅牛扒同炸鸡配搭。不过牛扒要快手啲食左先,唔系会overcook 黄金蒜香无骨炸鸡跟薯条味道:🌕🌕🌕🌕🌘评价:份量一啲都唔少,一上枱𠮶阵啲蒜味出晒嚟,炸鸡唔干够Juicy 每件炸鸡嘅size都好平均,大概一口大细,加埋柠檬汁中和返油腻感 Perfect match🤭麦芽啤酒虾味道:🌕🌕🌕🌗🌑评价:见有炸虾就嗌嚟试吓,个炸皮好脆口,而里面只虾比想像中细只,但份量都算多。上碟跟两只酱汁,一只系茄汁,一只系韩式辣酱。个人觉得韩式辣酱会比较夹,亦都有薯角伴碟芝士蟹子蛋卷味道:🌕🌕🌕🌕🌗评价:一睇就知呢个配搭冇得输,蛋卷够厚身,成件蛋卷塞满左个口,咬落去中间有脆卜卜嘅蟹子,同蛋卷软熟口感加埋可

惊喜二重奏

惊喜二重奏·原味炸鸡、美国安格斯肉眼
蒜香无骨炸鸡

黄金蒜香无骨炸鸡跟薯条
味道:🌕🌕🌕🌕🌘

味道:🌕🌕🌕🌗🌑
芝士孩子蛋卷

芝士蟹子蛋卷
味道:🌕🌕🌕🌕🌗
评价:一睇就知呢个配搭冇得输,蛋卷够厚身,成件蛋卷塞满左个口,咬落去中间有脆卜卜嘅蟹子,同蛋卷软熟口感加埋可以话系外软内脆嚟形容,高度推介‼️

味道:🌕🌕🌕🌕🌘
评价:开头都谂会唔会有西柚𠮶种酸或者涩味,但饮落去反而多咗种甜味,西柚同烧酒嘅比例啱啱好

味道:🌕🌕🌕🌕🌗
评价:睇相都知份量十足,面头仲有个好浓郁嘅朱古力雪糕,朱古力雪糕里面竟然仲有朱古力粒,正😄 奶茶雪冰个奶茶味好够,唔会淡茂茂,黑糖珍珠更加可以用overload嚟形容,抵食过出边啲糖水舖,推介❗️
惊喜二重奏
蒜香无骨炸鸡