2019-08-31
Tom N Toms Coffee依期天气极度闷热香港气氛又唔好,连带胃口大减,不能吃太多,逛街后唯有与好友到cafe坐坐。Tom n toms coffee地方非常方便,装修靓之余座位都好宽躺蜂蜜坚果吐司 吐司上放了不同的坚果,而旁边侧是两种口味的忌廉,忌廉味道带点微酸甜,应该是加柠檬汁及蜂蜜,来中和奶油的腻滞感,而吐司吐司外脆内软入口酥脆,配上坚果碎放喺厚厚嘅多士上面令口感提升,坚果口感丰富,配合香滑唔过甜既忌廉,一流。Blue lemonade蓝色柠檬汤姆梳打 光看蓝色嘅外表已经非常吸引蓝蓝地好靓嘅,蓝色好靓吸引左我叫,味道酸酸地够fresh柠檬梳打非常开胃,冻饮不错。喜欢饮梳打嘅朋友就最适合苹果肉桂流心松饼份量岩岩好 好松软,又唔会太硬,有淡淡苹果同肉桂香 仲有流心添呀,好得意又唔会话太甜太腻。推介⭐️⭐⭐️⭐⭐
蜂蜜坚果吐司
Blue lemonade蓝色柠檬汤姆梳打