2023-02-01
周未去咗间韩系浅色咖啡店🇰🇷menu:1️⃣ Ham & Cheese Croffle ($98)我特登移开左最上边𠮶块croffle,等大家睇到内里所包含嘅食材有几足料🤤 睇相就会发现连烟火腿摆放嘅方式都好讲究🙊 除咗三小块Ham & 半融化状态嘅Cheese,仲有嫩滑嘅炒蛋、新鲜蕃茄切片、少量沙律酱🍅 因为即叫即整嘅关系,所以需要耐心等待⏱️ 不过可以担保嘅就系入口嘅牛角包窝夫一定系非常松脆🥐🫶🏻2️⃣ Honey Coffee Latte ($45)呢杯latte特别之处就系添加左奥地利名物Darbo蜜糖🐝 喺品尝整杯咖啡嘅过程当中,唔会饮到有突出嘅甜味,直至饮到最后一啖先会有较为明显嘅蜜糖味🍯 不过呢款蜜糖令咖啡口感更为醇厚,每一啖都微微带着一丝花香嘅果气🌺☕️
2️⃣ Honey Coffee Latte ($45)