2022-08-09
已经劲耐冇去过韩国,其实劲想食地道韩国野。今日由我入座到走个阵成9点仲大排长龙相当受欢迎。可能因为系韩国面有好多分店。惊喜二重奏第一样必依韩食炸鸡。 炸鸡薄薄一层炸粉即可。超脆超香,全部新鲜炸起。而且里面仲系好滑。另一样系牛扒, 佢系一个迷你石烧, 咁就可以自己拣熟度, 个牛味几重,几香。酱油鱼介汤锅韩国四围都食到鱼糕。超挂住韩国一串串既鱼糕。好味得黎,劲有风味。今日个鱼介汤锅,就正岩。劲有系韩国食鱼糕既风味。再加埋个乌冬芝士蟹子蛋卷蛋卷好滑。芝士加蟹子将个味提升吾少,蟹子脆既口感令个蛋卷吾再单调,而系再多一层香味。 而且做得好滑,沙冰草莓乳酪沙冰青柠薄荷沙冰最近天气真系好热,希望可以快d 凉番少少,饮沙冰就岩晒,然后边叹炸鸡。钟意佢吾系好甜甜品方面 叫了芒果雪冰好多时台湾刨冰食得多,雪冰比较少。韩色雪冰,其实做到好绵滑,完全冇好硬,环咬冰既感觉。佢本身冰里面已有芒果味,佢再加埋芒果肉仲有雪糕,更加香芒果味。
其实劲想食地道韩国野。
今日由我入座到走个阵成9点仲大排长龙
相当受欢迎。可能因为系韩国面有好多分店。
惊喜二重奏
另一样系牛扒, 佢系一个迷你石烧,
咁就可以自己拣熟度, 个牛味几重,几香。
酱油鱼介汤锅
芝士蟹子蛋卷
蛋卷好滑。芝士加蟹子将个味提升吾少,
沙冰
草莓乳酪沙冰
青柠薄荷沙冰
最近天气真系好热,希望可以快d 凉番少少,
饮沙冰就岩晒,然后边叹炸鸡。
钟意佢吾系好甜
甜品方面 叫了芒果雪冰
好多时台湾刨冰食得多,雪冰比较少。