2024-01-27 2447 浏览
🇰🇷韩式 🚹1-8人 🐻#炸物控 🐻#甜食控——————🐻‍❄️心瘾起,就拉咗🐻去食韩国嘢,同时满足🐻初尝韩国菜🇰🇷嘅心❤️6点几到都仲有位,到7点左右就满座,平日夜晚都咁旺😆大家早啲嚟就唔洗等~餐厅一直有播住唔同韩团嘅mv🎶不过🐻‍❄️老了🤣已经唔太熟新韩团~都系分享吓野食啦😆:韩式海鲜煎饼 🐻:食落似中式薄罉🤣侧边位好脆口👍🏽可惜海鲜唔多,大部分系鱿鱼🦑🐻‍❄️:煎饼比想像中大块招牌甜辣芝士无骨烤鸡🐻‍❄️:甜辣酱好味😋而且唔太辣,芝士有拉丝,入面仲有年糕~几烟韧🐻:不过比较细份,加上芝士只有打卡效果,味道完全俾甜辣酱盖过,🐻个人就麻麻~Yogurt Smoothie (Mango)好大杯🤣,🐻🐻‍❄️两个人share都够,好甜🤣蚂蚁人可以一试~蜂蜜牛油脆鸡(无骨)一开始上错咗有骨,唔知系咪因为咁,嚟真𠮶份份量极多🤣最后食唔晒要带走🤣🐻:可能因为啱啱整好,够脆👍🏽加咗蜂蜜甜甜哋,炸物控觉得合格😝结论:整体性价比唔算高,但可以一试,如果一齐食嘅朋友对韩团有认识应该会几enjoy~🤣
🇰🇷韩式 🚹1-8人 🐻#炸物控 🐻#甜食控
——————

韩式海鲜煎饼
韩式海鲜煎饼

🐻‍❄️:煎饼比想像中大块

招牌甜辣芝士无骨烤鸡

Yogurt Smoothie (Mango)
Yogurt  Smoothie  (Mango)

蜂蜜牛油脆鸡(无骨)
蜂蜜牛油无骨脆鸡

2023-12-28