2018-09-03 194 浏览
自己本身好钟意食乌冬。不过好食乌冬嘅地方唔多。所以变咗都唔常会食到。今日出铜锣湾。经过呢间八沢。感觉系食日本野。但其实只不过系食乌冬。就入去试试啦。 侍应都介绍呢一间餐厅推荐系食乌冬。所以我哋都跟住餐牌傻推介嘅 乌冬选择去拣。一。广岛蚝肉碎乌冬自己本身钟意食蚝,所以一拣就拣左广岛蚝肉碎乌冬。蚝配乌冬。感觉应该会怪怪地, 只系潮州粥多啲,但系又想试㖞。好味。个汤非常之甜。蚝亦都非常鲜味。不过我个人比较大食。如果入面再加其他配料就更好。二、黑松露忌廉三文鱼腩带子乌冬呢个应该系镇店之宝喇挂。 侍应一放低。我差啲哗一声。 卖相好吸引。亦都好足料。 先试咗一啖汤。好香嘅忌廉味。但又唔会太稠。岩岩好。唔会太腻。三文鱼腩好新鲜。带子又大大只。真系估佢唔到。おいしい 餐厅环境都算宽敞。服务都唔错。整体上用餐经验都好满意。介绍咗朋友嚟食。朋友第二日就食咗。佢哋试咗冷乌冬, 话觉得都好食。大家都讲咗同一句---如果在大碗啲就完美喇。大家要试。Tips:今次谂唔到有咩贴士。不如就呢个啦----谂住嚟呢间餐厅食嘢嘅朋友。可以计划埋用餐之后去边度食甜品。提议:希慎间smile 开番喇。仲有位坐添。我都准备要去再
自己本身好钟意食乌冬。
不过好食乌冬嘅地方唔多。所以变咗都唔常会食到。
今日出铜锣湾。经过呢间八沢。
感觉系食日本野。但其实只不过系食乌冬。
就入去试试啦。

一。广岛蚝肉碎乌冬
好味。个汤非常之甜。蚝亦都非常鲜味。

不过我个人比较大食。如果入面再加其他配料就更好。

二、黑松露忌廉三文鱼腩带子乌冬
呢个应该系镇店之宝喇挂。
侍应一放低。我差啲哗一声。 卖相好吸引。亦都好足料。
三文鱼腩好新鲜。带子又大大只。真系估佢唔到。おいしい

餐厅环境都算宽敞。服务都唔错。
整体上用餐经验都好满意。
大家都讲咗同一句---如果在大碗啲就完美喇。
大家要试。

Tips:
今次谂唔到有咩贴士。
提议:希慎间smile 开番喇。仲有位坐添。我都准备要去再次捧场喇

黑松露忌廉三文鱼腩带子乌冬
广岛蚝肉碎乌冬