2023-02-28 76 浏览
见呢度评价都好高,所以约咗成班朋友系呢度食吓,😜呢度店舖面积都好大,以黑色日本系做装潢,一心想做食肉兽既话大多数不会失望,价钱公道,CP值真心OK🤩呢度120分钟任食,真系够我地食得绰绰有余,呢度为自助形式,出面放晒好多一兜兜,任君选择,🙂基本上呢度好多食物都好齐全,咩都有咁济,多款蔬菜,多款丸类,🙂仲有劲多饮品简,大部份都啱我地一落order首先就摆低咗《优质豚肉》食过觉得超正,好欣赏佢个豚肉咁嫩身,同埋好香好好食,系咁不停追加😙😙😙😙另外《蕃茄汤》真系好出味,😋😋好有水准,因为食极都作然可以保留到蕃茄味,真系呢度先做到,又香又浓落足配料,😀真心为食客服务,落足本唔怕蚀,真心佩服 呢碟《优质鸡腿肉》真系好好食,加埋汤式根本就唔需要再加鼓油,鸡腿肉够晒好食,好嫩滑😁😁😁😁😁真系无去错,以后就系度食啦,😉已经对你地充满信心,作为新既熟客仔都比返个好评你先 滋味度😀😀😀😀😀款式度😀😀😀😀😀环境度 😀😀😀😀😀

滋味度😀😀😀😀😀
款式度😀😀😀😀😀