以前住喺附近都唔发现有呢间舖仔,今日嚟探朋友经过闻到阵阵香辣味,一于嚟试下!公鸡碗,真系情有独钟!好细个好细个嘅时候都有用过下🤣🤣呢个土豆丝食物一d都唔硬,而且咬落条条都非常之入味😍😍我自己本身好钟意食青瓜,爽脆既青瓜加埋佢个酸酸辣辣既汁,作为开胃小食真系100百分!话明系爽滑就梗系又爽又滑,一d都冇花冇假👍酒味非常之香浓,而且鸡皮同鸡肉一样,非常之嫩滑🤤🤤唔好以为好辣呀!我哋叫咗小ma,所以食落去就啱啱好,而且粒粒都非常之大粒嫁!嚟紧𠮶几样食物,都要好强调介绍佢哋嘅沙巴❤️❤️同一般嘅蚬或者花甲个体型比较大,肉粒肥厚,味道清甜,我哋食咁多碗咁多碗入面嘅沙白一啲沙都冇。🤤之后问返店主,先知道原来佢哋拎咗啲沙白返嚟,会再自己继续养一段时间,等佢尽量吐干净啲沙出嚟🤫🤫壳嘅份量同肉嘅份量真系一比一,唔好谂住冇肉食😆 非常之鲜甜必叫呀!!!呢个沙河粉嘅质地好似河粉,但系厚身同埋十分Q弹🤤而呢个米粉都好爽口嫁❤️❤️啲粉索晒啲汤汁真系非常之野味!如果钟意有得拣辣度嘅人,可以加一蚊叫ma辣,拣返个辣度。如果怕太辣嘅话,可以加两蚊要清新辣,啱晒我哋呢d怕辣但系又想试下既人🤣如果怕唔够食嘅话佢仲有一啲配料,例

公鸡碗,真系情有独钟!好细个好细个嘅时候都有用过下🤣🤣

爽口土豆丝

呢个土豆丝食物一d都唔硬,而且咬落条条都非常之入味😍😍
手拍青瓜

爽滑木耳

话明系爽滑就梗系又爽又滑,一d都冇花冇假👍
招牌醉冻鸡翼六只

酒味非常之香浓,而且鸡皮同鸡肉一样,非常之嫩滑🤤🤤
正宗重庆老麻抄手 12粒

招牌锡纸贝壳 沙河粉

呢个沙河粉嘅质地好似河粉,但系厚身同埋十分Q弹🤤
招牌锡纸贝壳粉丝

而呢个米粉都好爽口嫁❤️❤️

如果怕唔够食嘅话佢仲有一啲配料,例如心心腐皮角,鱼皮饺等等。有啲似车仔面咁可以另外+配料。咁就唔使惊唔够饱啦😆不过佢个份量本身都好大分㗎,所以谂清楚有冇咁大个胃口先好叫咁多呀😏😏
爽口土豆丝
爽滑木耳