其实呢间嘢味道ok,价钱都算中等,但今日去食lunch简直离谱。我叫噶系猪软骨米线,等左阵上左米线,加埋一碟嘢(未知系咩)。下一秒姐姐就过来拎走左果碟嘢,话“上错左,唔系猪软骨”!Ok上错就上错,通常补左备我咩得咯。精彩开始了~~过左10分钟,都无任何职员拎任何嘢返来。咁我当然问,究竟发生咩事啊?跟住过左好耐,一个阿姐拎碟嘢返来,哇,跟住下一秒又一个职员过来话“上错左”,拎走?!哗,搞咩啊?究竟一个猪软骨米线系有几难看懂,搞错2次?我咁系叫经理啊。经理真系几犀利,直接问,“你想点解决?系唔系要取消?”请问我等左半个钟,结果咩都没食到,你叫我们取消?首先你都未道歉,都没话你的员工上错嘢,呢个叫服务态度?我话我等左半个钟当然要食啊,跟住拎碟猪软骨备我。但米线仍然系之前过碗!即系已经冻左,仲同我话,系热噶半个钟哦,米线都已经tuo左啦。所以,大家去食真系要小心点,小心看看系唔系上错嘢,感觉好似来返工个个都没醒。

Ok上错就上错,通常补左备我咩得咯。精彩开始了~~

半个钟哦,米线都已经tuo左啦。