2022-02-19
见到新开冰室,lunch time 经过谂住试下结论系贴钱买难受,员工态度极恶劣事缘叫左个午餐+热饮,打出黎张单系散叫两样野既价钱,我向一名带眼镜女职员查询,佢态度十分恶劣,对话如下佢:张单有咩问题,热饮系要加钱架wor我:首先呢度写午餐 $58, 然后午餐常餐送热饮之后佢同另一位职员讲:喂你同佢解释下,佢话贵左果几蚊wor, 讲极都唔明之后另一位职员话佢打错左张单,几午餐入左做单点,话会帮我改番,拎走左张单隔左一阵果位态度恶劣既职员拎番同一张单黎,我问佢点解未改,佢话张单改唔改唔关事,比钱唔系呢个数,点知再隔左阵有另一名职员发现未改就拎番去改食物质素黎讲,平平常常冇咩特别,不过加埋咁既态度就冇必要去啰我曾经系餐厅fb page 留言反映结果就del 左comment, 哈哈!有咁优秀既员工再加咁既生意手法,我真系祝贵店生意兴隆啊
结论系贴钱买难受,员工态度极恶劣
佢:张单有咩问题,热饮系要加钱架wor
我:首先呢度写午餐 $58, 然后午餐常餐送热饮