2019-07-07
Lunch time 经过见好多人帮衬,menu睇落又几特别,就入去试下啦呢间餐厅既lunch menu 全部都系特色fusion 野,样样睇落都好好味。主菜有饭,沙律,三明治拣,可惜饭卖晒,所以冇得试。kentucky San日式咖哩炸鸡冶 鸡肉炸得好脆,份量细细啱女仔食,配菜新鲜,中和番咖哩同炸鸡的肥腻感。The HAINAB Bowl海南鸡沙律沙律菜够新鲜,份量好大,海南鸡肉嫩滑,食完感觉好健康另外,可加钱有小食同野饮。 势估唔到d小食先系重点,食到停唔到口Lotus Root chips 腐乳莲藕片莲藕片好香脆,加埋腐乳汁,好食到癫,停唔到口,推荐Lennon chips 连侬薯条呢个薯条又系好食到不得之了,mix左日式照烧汁同大量木鱼,加埋只温泉蛋,捞埋一齐食劲邪恶,又唔会觉得好干,推荐总结黎讲,唔计价钱,净系计心思同味道,小食我俾满分,一定会再番去帮衬。
kentucky San日式咖哩炸鸡冶
Kentucky San日式咖哩炸鸡冶
The HAINAB Bowl海南鸡沙律
沙律菜够新鲜,份量好大,海南鸡肉嫩滑,食完感觉好健康
The HAINAN Bowl海南鸡沙律
Lotus Root chips 腐乳莲藕片
莲藕片好香脆,加埋腐乳汁,好食到癫,停唔到口,推荐
Lotus Root Chips 腐乳莲藕片 (跟餐)
Lennon chips 连侬薯条
Lennon Fries 连侬薯条 (跟餐)