2020-04-26
依间餐厅已经听过好多次,今日chun放假就同朋友一齐嚟试吓啦❤️❤️❤️我哋两个人,就叫左小份酸菜鱼❤️❤️果然冇令人失望,鱼片非常滑,亦都冇咩鱼骨,朋友即使好惊食鱼,都食到舔舔脷❤️❤️❤️❤️鱼都好新鲜,唔会食到有腥味!配埋酸菜简直冇得顶👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼酸菜鱼可以加配菜,我哋就叫左午餐肉土豆片宽粉豆腐❤️❤️❤️呢啲全部配菜都好可以吸埋啲汤,无论豆腐或者土豆片,都好索味,好正啊,一定要食❤️❤️❤️❤️👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼正经的鸡被撕,即系手撕鸡😂😂😂好钟意呢间餐厅改啲𩠌菜名都系好有特色嘅!隔壁小孩馋哭了,即系炒菜!店员会即场帮你喺度炒,会问你钟意食乜嘢质感,好细心!所以佢一路炒已经好香呀❤️❤️👍🏼👍🏼避风塘鱼枊,依家同我哋平时食嘅避风塘唔同,佢系用好多辣椒去煮嘅❤️都好特别!最后梗系要饮番罐可乐gur下啦😘😘😘
最后梗系要饮番罐可乐gur下啦😘😘😘