2023-02-09 58 浏览
今日劲冻,收工先知原来公司附近有呢间相马,有晚市2个钟既火锅放题,一定要试下啦!够多人既我地一试试佐两个汤,甜豉油同中华辣汤,甜豉油相对清淡啲健康啲😌咸味入面会食到微微甜味,愈煮愈浓味,正;中华辣汤就够晒辣🥵大大只辣椒系汤入面,深红色既汤底充满炒香既辣椒既香味,正呀!呢度既肉就全辣都好吸引,特选美国牛肩胛好腍好够味,雪花纹岩岩好😗优质豚肉好重猪既香味,完全唔骚,又嫩😙优质鸡腿肉好厚肉,啲肉好结实,烟韧好食😚海解黎讲呢度都好多款,海虾够晒新解弹牙,蚬好新鲜爽口,花螺都好鲜味,好爽脆,连生蚝都有,好大只好鲜🥰仲有仲有任食既日式炸物,炸午餐肉,炸虾多士呢啲都好正,即炸即食,好香口好惹味!